Asunnot

 • Katukatu 2

  Katukatu 2, 3h, k, kph/wc, s, vh, autotalli, parveke, terassi, kellari

  160 000 €

  Ihana päätyasunto suositulla alueella. Hyvän kokoiset valoisat huoneet tarjoavat hyvät puitteet mukavaan asumiseen. Huoneistoon kuuluu myös lämmin autotalli. Alakerrassa varaava lattialämmitys. Yläkerrassa patteri- ja kattolämmitys sekä viilentävä ilmalämpöpumppu. Taloyhtiössä mm. katto uusittu. Ikkunoista avautuu upea jokinäkymä, jossa silmä lepää. Soita ja mennään katsomaan. Kesäksi uuteen kotiin.

 • Katukuja 2

  Katukuja 2, 3mh, oh, k, khh, kph, s, wc, ak, var, liiteri

  135 000 €

  Hyvällä paikalla, rauhallisen kadun varrella v. 1982 rakennettu talo, johon uusittu kattopelti 2013 ja ulkomaalattu 2014. Talo muuten kutakuinkin alkuperäisessä, mutta siistissä kunnossa. Tilava keittiö, jossa leivinhella. Olohuoneessa leivinuuni. Saunassa puukiuas. Puustoinen, osin luonnontilainen nurkkatontti. Kuntotarkastus tehty 12.5.2022.

 • Kujakatu 1, 2h, k, s

  Kujakatu 1, 2h, k, s

  85 000 €

  Suositulla asuinalueella reilunkokoinen kaksio. Alakerrassa sijaitsevaan asuntoon on vaivaton kulkea. Vaaleat seinäpinnat ja kolmeen suuntaan olevat ikkunat tekevät asunnosta valoisan ja viihtyisän. Kaupunkiin ja lähimpiin kauppoihin sekä palveluihin vain kävelymatka. Merenrata kivenheiton päässä.